sandwiches1 (30K)

Tapas (87K)

one_pan_dinner (29K)

7650260420061146004929 (14K)

2171011637_2812daf831 (178K)

bacchus (14K)

Picknicken op de boot of op locatie.

Bij het Groningsveer kan je ook een picknick organiseren.
Je kunt bijvoorbeeld op de boot picknicken of op bijvoorbeeld een mooie plek aan het "Reitdiep". Wij hebben een volle picknickmand ter beschikking, die we uiteraard (indien wenselijk) in overleg met u samenstellen. Maar u mag natuurlijk ook uw eigen picknickmand meenemen.


De kosten: 100,- euro voor het eerste uur. daarna 60,- euro per uur. (varen) De kosten van de picknick vanaf 10,- euro per persoon.


Tapas

Of neem de Tapas-boot, heerlijk genieten van de lekkerste tapashapjes.

De kosten: 100,- euro voor het eerste uur. daarna 60,- euro per uur. (varen) de kosten van de tapas vanaf 8,- per persoon.Dagvullend programma


In samenwerking met "Tebrugge" kunnen wij u een volledig ingevulde dag aanbieden. We starten met een heerlijk vers ontbijt met pannenkoekjes, toast en diverse soorten beleg en met een vers geperst sapje en een kopje koffie / thee naar keuze. Na het ontbijt stapt u op steenworp afstand aan boord van een mooie sloep die op u wacht aan de kleine A. Dit authentieke schip geeft ruimte voor 12 personen maar u kunt natuurlijk met meerdere schepen uitvaren waar u door het mooie stad en ommeland wordt rondgevaren. Daarbij kunt u natuurlijk op verschillende manieren genieten van een picknick en/of een wijnproeverij aan boord. Na afloop kunt u dan weer bij ons terecht voor een heerlijke high thea of bijvoorbeeld een workshop Italiaans koken of u gaat lekker onder uitzakken en genieten van een heerlijk versbereide maaltijd (drie gangen menu naar eigen keuze). Ontbijt 9.95 Koffie of thee naar keuze Verse jus d Orange Pannenkoekjes met vers fruit en hangop. Toast met boter frambozenjam, diverse vlees en kaas waren. High Tea voor 15 per persoon Wij serveren deze traditionele High Tea met 2 kopjes thee met ruim assortiment aan smaken. Of als u een ander alcoholvrij drankje wil is dat natuurlijk geen probleem. Gebak van de dag,Muffin met appel kaneel en rozijnen, Brownies met chocolade en peer. Scones met Honing,marmelade van frambozen,slagroom. Mini Sandwiches gerookte zalm cream chees komkommer en sla, Mini Sandwiches parmaham basilicum pesto parmezaanskaas.

De high tea kan verder worden uitgebreid naar eigen keuze.Diner

Eenpansgerechten vanaf 13.50
Hoofd gerecht vanaf 15.00
Drie gangen Diner vanaf 29.50
Vier gangen of meer prijs in overleg met chef kok


Alle gerechten worden huisgemaakt en zijn bereid met dagvers producten!Wijnproeven


"Proeven op het water"

Naast het proeven aan de wal en bij je thuis, biedt het Groningsveer nu in samenwerking met "De Proefmeester" ook proeverijen op een sloep aan.

Vanaf 16, 50 p.p. (exclusief vaartocht) is het al mogelijk om een aantal zeer fijne wijnen te ontdekken en te beleven.
Voor dit bedrag krijg je een 6 tot 8 tal wijnen.
Je kunt kiezen tussen een aantal arrangementen:

Normaal:
Prijs per persoon: 16,50 exclusief vaarkosten
6 a 8 wijnen. Goede kwaliteitswijn voor een prima prijs van de wijnspecialist!

Luxe
Prijs per persoon: 22,00 exclusief vaarkosten
5 a 7 wijnen. Wijnen uit het middensegment van de speciaalzaak. Tevens kan een complete bubbelproeverij tot de mogelijkheden behoren. Je proeft dan verschillende prosecco, cava en andere mousserende wijnen. Niets leuker dan dit op een sloep te beleven tijdens een mooie zomerdag!

Superieur
Prijs per persoon: 33,00 exclusief vaarkosten
5 wijnen. Wijnen uit het topsegment van de speciaalzaak. We beginnen met een champagne of een andere mousserende topwijn, en gaan dan door met verschillende wijnen uit de beste wijnbouwgebieden ter wereld

Uiteraard kunnen bovenstaande arrangementen begeleidt worden door tapas of andere lekkernijen.
De prijzen kunnen dan afwijken van bovenstaande

Kosten: vanaf 16,50 p.p exclusief vaarkosten